top of page

Nå får du -20% når du kjøper abonnement på produktene våre! 

Om oss

På Kosmetikk Laboratoriet lager vi både hudpleie og parfymer til noen av de mest kjente merkene på det Norske markedet. Men av og til har vi gode ideer også in-house. Cirkl er på en måte brandet hvor vi får utløp for all frustrasjon.

Alle de gode ideene kundene våre ikke valgte, eller innovative formularer som vi vet tilhører framtiden men som ingen tørr å satse på. 

 

Cirkl står også for "Cosmetic Ingredients Recycled by Kosmetikk Laboratoriet".

For I denne merkevaren har vi også ingredienser vi lager selv, eller som er overskudd fra andre produksjoner.  

Historien vår

100% Trygg

At ingen deler av produktet er skadelig for klima, miljø eller mennesker.

Sirkulær

At produktet sammensetning er på en slik måte at det lett brytes ned og naturlig kan taes opp i næringskjedene i naturen eller er satt i en sirkulær livssyklus.

Kortreist

Kortest mulig vei fra der ting lages til der det konsumeres. 

Etisk 

Etisk produksjon oppnås når produksjonsprosessen prioriterer god helse for alle involverte parter, inkludert miljø, arbeidere og forbrukere. Produkter som er designet og laget med bærekraftige materialer og som har en positiv innvirkning på lokalsamfunn, er produkter av etisk produksjon.

Bærekraftig

Bærekraft betyr å oppfylle behovene til nåværende generasjoner uten å kompromittere behovene til fremtidige generasjoner, samtidig som man sikrer en balanse mellom vekst, klima, miljø og alt levende.

Klimanøytral

Klimanøytralitet innebærer at man ikke slipper ut mer klimagass i atmosfæren enn det man greier å fange opp eller fjerne.

Fremtidens krav

Én løsning som er i tråd med framtiden og mulig nå er gjenbrukbar og resirkulerbar forpakning.

Målet vårt med Cirkl er å inspirere til endring. Cut the crap - bokstavlig talt. Fremtiden har mange krav til oss, målet til Cirkl er å oppfylle disse kravene så tidlig som mulig. 

Vi er klar over at det er vanskelig å navigere som forbruker. Det er mange som grønnvasker og lover ting som for øyeblikket er umulig. Vi skal aldri være en av de. 

Framtidens krav

  1. Ingredienser som er 100% trygge i bruk.

  2. Sirkulære og kortreiste næringskjeder.

  3. Etisk og bærekraftig produksjon.

  4. Ansvarlig uttak og bruk av naturressurser.

  5. Klimanøytral

Inspirer til endring!

bottom of page